Diensten

Installeren

Heeft u moeite met het openen van een deur? Of wilt u uw pand voorzien van een energiezuinige en gemakkelijke ingang? Ontdek onze installatieservice, ontworpen om de toegang tot uw pand of woning te verbeteren. Alle installaties worden uitgevoerd volgens de EN-1605 norm. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse producten die we kunnen installeren: 

Service & garantie

Of het nu gaat om automatische deuren of andere toegangsoplossingen, ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft draaien. Met regelmatig onderhoud controleren we alle onderdelen grondig en voeren we preventieve reparaties uit om eventuele problemen te voorkomen. Mocht er toch een probleem optreden, neem contact met ons op. Dan kunt u rekenen op onze snelle en efficiënte reparatieservice om uw systemen zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen.

Bij ons staat de veiligheid en het gemak van uw toegangssystemen voorop, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken zonder u zorgen te hoeven maken over de werking van uw deuren en overige toegangsmiddelen.

Upgrades

Bent u op zoek naar manieren om uw bestaande toegangssysteem te verbeteren? We staan klaar om u te ondersteunen bij het upgraden van uw systemen voor betere prestaties en functionaliteit.

Bovendien kunnen we uw bestaande deuren aanpassen en upgraden naar de nieuwste EN16005-norm, waardoor u kunt profiteren van verbeterde veiligheid en efficiëntie. Laat ons uw toegangssystemen naar een hoger niveau tillen en geniet van de voordelen van moderne technologie en regelgeving.